sobota 23. února 2008

Cestou radosti

Dnešní túra byla...prostě výborná. Byli jsme dva, já a Jirka, a šli jsme přes předjarní hory. Lozili jsme po nádherných skalách, řvali radostí na osluněných horách, vybíhali svahy i jen tak seděli a dělili se o tu trochu jídla. Hodně jsme se nasmáli a parádně prošli. Přešli jsme napříč Medvědskou hornatinou a prolézali skály nad Skalním potokem.


Jirka na Kazatelnách, slézal dolů nějakým prvoslezem:), takže jsem slezl rychleji a fotil.

Nebe, skála a člověk. Svoboda v horách.

Rozbředlým sněhem na Jelení loučky, slunce pálí.

Některé části naší výstroje se podivně shodují. Sourozenecké nohy:).

Radost někde nahoře.

Nakonec jsme byli na nádherných skalách na Skalním potoce, ale ve foťáku už nebyla baterka:). Nevadí, ještě se sem vrátíme.


Mávám z nebeských hor, lesnatých Jeseníků. Do kterých pomalým krokem vchází jaro.

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

náááádhera!!!

Anonymní řekl(a)...

Přesně tak:D.

Dík

Vl001 řekl(a)...

Sice už mi dávno není dvacet, ale vždy si rád přečtu, kde ses zrovna toulal:-)

Možná bych měl námět - když máš odkaz na svůj blog ze sportovního serveru, co kdybys přidal i nějaké "sportovní" údaje, třeba orientační délku, dobu potulování se po horách a tak. A kdyby se ti moc chtělo, třeba s nahrubou naklikanou mapkou. Ať víme, o kolik jsme my starší na našich procházkách pomalejší:-)

Vašek řekl(a)...

No, většinou se délkou túr zas tak nezabývám. Když se jde do hor, tak jsou hlavní zážitky a krása:)Tahle túra mohla mít tak 25km, celkové převýšení nevím, nejvyšší vrchol 1205m - vyšli jsme ze cca 700, taky byl sníh atd.

A myslím, že bys nebyl pomalejší. Člověku nemusí být dvacet, aby byl v kondici(a to běžci jsou:).

Ten odkaz na behej.com je trochu zavádějící, myslel jsem, že se budou zobrazovat jen příspěvky se štítkem běh.A o běhání teď moc nepíši, protože nemám potřebu psát o každodenním tréninku - je dost podobný:)Ale určitě něco napíši.Až budu mít chuť.
V.